Maak kennis met ons Wonderboerderij team

Vandaag bestaat ons dierenteam uit Octaaf, Tornado Fly, Gaston en Leo, maar in de toekomst komen er zeker nog andere vriendjes bij.

Dieren helpen om door te breken in de barrières die kinderen soms opzetten.

Dieren zijn een spiegel van je eigen emoties. Door je open te stellen, komen ze spontaan naar je toe.

Dieren oordelen niet waardoor kinderen die zeer gesloten zijn soms makkelijker praten tegen een pony, een ezel of een schaap dan tegen mensen.

Kom zeker eens langs om met onze vedetten te spelen, knuffelen, …

CARO VERMEIR

Kindercoach

Werken met kinderen en met dieren is mijn leven. Op de Wonderboerderij kan ik deze twee passies combineren om andere kinderen te kunnen helpen. Een droom die uit komt.

TORNADO

De pony

Tornado ziet er heel erg stoer uit maar is een echte knuffelbeer. Hij is onze huisclown en wilt altijd spelen. Met Tornado ga je je dus nooit vervelen.

FLY

De border collie

Fly is de gekste uit ons team. Ze heeft altijd alles gezien. Springen, lopen, met de bal spelen, … Hoe actiever hoe liever. Ze is een echte hartendief, wanneer je haar even aait ben je verloren.

GASTON & LEO

De schapen

En dan hebben we nog ons schattig duo Gaston en Leo. Gaston is met zijn zwarte snoet een echte deugniet. Ontsnappen kan hij zeer goed. Leo is een echte charmeur, met zijn dikke vacht is hij super zacht. Hij is een echt knuffelschaap.

OCTAAF

De ezel

Octaaf is super braaf maar weet zeer goed wat hij wil. Eigenwijs maar altijd goed gezind. Zijn oren staan altijd naar voren en dikwijls kan je hem al van op een kilometer horen.