Ik ben Caro en ik ben een gespecialiseerde kindercoach. In mijn eigen praktijk ‘De Wonderboerderij’ wil ik samen met mijn dieren er voor zorgen dat elk kind van een onbezonnen jeugd kan genieten en gelukkig kan zijn. Niet zo’n evidentie want er ligt vandaag de dag een hoge druk op onze kinderen. Ze hebben vaak op jonge leeftijd al last van faalangst en zijn heel onzeker. Als kind had ik hetzelfde ‘probleem’, ik was ook heel onzeker en had veel last van faalangst waardoor ik dan ook niet graag naar school ging.

Al van kleins af aan had ik een enorme band met dieren, ik kon hen alles toevertrouwen en in hun bijzijn kon ik volledig mezelf zijn. De dieren hielpen me steeds door moeilijke periodes op school maar op een bepaalde moment was mijn uiterste best doen niet meer genoeg en stortte mijn wereld volledig in. Ik ben toen zo ongelukkig geweest dat ik me heb voorgenomen om hier later iets mee te doen.

Ondertussen ben ik zoveel jaar verder en heb ik leren omgaan met mijn onzekerheid en faalangst en heb er iets positief meegedaan. Ik heb namelijk een gespecialiseerde kindercoach opleiding gevolgd om kinderen met deze moeilijkheid te kunnen helpen om uit te groeien tot zelfzekere volwassenen die hun talenten optimaal benutten.

Hierbij maak ik gebruik van mijn dieren omdat ik uit eigen ervaring weet hoe zij kunnen bijdragen aan dit proces en voor vele kinderen een grote meerwaarde zullen zijn want, zeg nu zelf, welk kind is nu niet geïnteresseerd in dieren?

Liefs,

Caro